2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını engellemek ciğerin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında kompetan ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, muvafık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle birlikte hissedar özellikleri, dayanıklı ve bek dokumada olmalarıdır. Standart iç baplara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binada mevcut kişilerin Yangın Çıkış Kapısı ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi Yangın Kapısı olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

şey 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her dü cihetında da duvar, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet degajeliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni serladığı kattan bitiş acımasızna derece fasılasız halde olmalıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine Yangın Çıkış Kapısı ulaşabilmesidir.

Report this wiki page